Összetevők: szója, víz, só, olaj, fűszerek.
Elkészítési javaslatok: Fogyasztható hidegen csemegeuborkával, lilahagymával és önmagában is kiváló szendvics feltétként is. Serpenyőben kevés zsiradékon pirítsuk meg 5-7 percig mindkét oldalát vagy sütőben 200°C-on 10 percig süssük. Ízlés szerint fűszerezhető zöldfűszerekkel, borsokkal. Szaftos állaghoz adjunk hozzá kb. 0,5 dl vizet főzés közben.
Tápanyagtartalom (100g-ban):
Energiaérték: |
744 kJ / 171 kcal |
Zsír: |
1,3 g |
- amelyből telített zsírsavak: |
0,2 g |
Szénhidrát: |
1,8 g |
- amelyből cukor: |
0,2 g |
Fehérje: |
25 g |
Só: |
0,33 g |
Tárolás: +2°C - +5°C között. Felbontás után 3 napon belül fogyassza el.
Származási ország: Magyarország