Összetevők: datolyalé*
*= Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból HU-ÖKO-01
Ellenőrizte: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft.
A szirupgyártás folyamata: a datolyát megfőzik, magtalanítják, a levét kipréselik, leszűrik és besűrítik. A színe sötétbarna, íze tipikus édes datolyaíz.
Felhasználása: cukor és méz helyettesítésére. Édesítésre, keksz, müzli szelet, sütemény, szószok, joghurtok, szója alapú tej és desszert, fagylaltok, szörpök, italok készítésre.
Tápanyagtartalom (100 g-ban):
Energiaérték: |
1133 kJ / 271 kcal |
Zsír: |
0,1 g |
- amelyből telített zsírsavak: |
0,1 g |
Szénhidrát: |
66 g |
- amelyből cukor: |
63-66 g |
Fehérje: |
1,4 g |
Só: |
0,2 g |
Tárolás: Száraz, hűvös helyen tartandó!
Származási ország: Belgium.