Egy különleges receptválogatás, melynek segítségével tisztán növényi alapanyagokból varázsolhatod az asztalodra kedvenc ételeidet.
Figyeltünk rá, hogy legyenek benne könnyű, hűsítő nyári fogások, de laktató és melegítő téli ételek is.
Olyan, a gyermekkorunk ízvilágát visszaidéző étkek receptjét is közreadjuk, mint például a rakott burgonya, a lecsó, az algából készült "halászné" és a kocsonya. A világ számos országának ismert és közkedvelt ételeiről sem kell ezentúl lekondanod: újraálmodtuk vegán verzióban a kijevi tálat, a "tatár bifszteket", a svéd "gombát", és a desszertek királynőjét, a tiramisut.
Vannak köztük olyanok, amelyek gyorsan és könnyen elkészíthetőek, és nagyobb ráfordítást igénylő, kompleedbb étkek is, melyek akár az ünnepi asztalon is megállják a helyüket.
Külön fejezetet szenteltünk a hőkezelés nélkül elkészíthető, csakis nyer növényi alapanyagokat tartalmazó ételeknek is.
Röviden a tartalomból: nyers ételek 9 recepttel, szendvicskrém, pástétomok 7 recept, 9 leves recept, 8 főétel, 6 pékáru, 7 desszert és 6 egyéb finomság