Összetevők: 100% nyers karob
A karobot alacsony hőmérsékleten (40 °C) dehidratálják, hogy bioaktív komponenseiből több maradjon meg.
Felhasználása: a pörkölt karobnál karamellásabb és vaníliásabb jellegű ízvilága van, jobban hasonlít a kakaóra. Kakaó helyett süteményekbe, fagyikba, reggeli italokba kiváló! Teobromin mentes.
Tápanyagtartalom (100 g-ban):
Energiaérték:
|
1229 kJ / 293 kcal
|
Zsír:
|
0 g
|
- amelyből telített zsírsavak:
|
0 g
|
Szénhidrát:
|
51 g
|
- amelyből cukor:
|
37,7 g
|
Rost: |
35,6 g |
Fehérje:
|
4,46 g
|
Só:
|
0,03 g
|
Kalcium: |
430 mg (54% NRV*) |
Kálium: |
1000 mg (50% NRV*) |
Vas: |
10 mg (71% NRV*) |
Folsav: |
55 µg (27% NRV*) |
D2-vitamin: |
1,5 µg (30 % NRV*) |
*Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ / 2000 kcal).
Száraz, hűvös helyen tartandó!
Származási ország: Spanyolország.