Összetevők: ivóvíz, búzasikér, szárított vöröshagyma, zabpehely, búzaliszt, napraforgóolaj, fűszerek, só.
Elkészítési javaslat: a magyaros ízesítésű hagymás szejtán növényi zsiradékon rövid idő alatt átsütve és kevés vízzel felöntve fantasztikus pörkölt alapot ad, amelyet bátran fogyaszhatsz tojás nélküli nokedlivel vagy egyéb körettel.
Tápanyagtartalom (100 g-ban):
Energiaérték: |
763 kJ / 183 kcal |
Zsír: |
3,6 g |
- amelyből telített zsírsavak: |
1,0 g |
Szénhidrát: |
12,2 g |
- amelyből cukor: |
0,5 g |
Fehérje: |
23,6 g |
Só: |
2,0 g |
Tárolási hőmérséklet: 0 - +5 oC. Felbontás után 5 napon belül fogyassza el.
Származási ország: Magyarország
Gyártja: Vegán Manufaktúra Kft.