Szept
08
2021
11:58
Szept
08
2021
11:58
Gluténmentes muffin
Ez az elronthatatlan mogyoróvajas-csokis muffin a legjobb módja a kókusz- és a földimandulaliszt konbinációjának!
Hozzávalók:
• 100 g BiOrganik kókuszliszt
• 100 g Naturmind földimandula liszt
• 1 db banán
• 1,5 dl növényi tej
• 2 ek. kókuszolaj
• ½ tábla étcsoki
• 4 ek. mogyoróvaj
• 1,5 tk sütőpor
• egy csipet só
Elkészítés:
1. Olvasszuk fel az étcsokit a kókuszolajjal.
2. Keverjük össze a liszteket a sütőporral ésa sóval, majd adjuk hozzá az összetört banánt, növényi tejet, végül pedig az olvasztott csokit.
3. Keverjük össze alaposan, majd adagoljuka papírral kibélelt muffin sütőbe.
4. A tetejükre helyezzünk 1-1 tk. mogyoróvajat, majd egy kés hegyével kissé oszlassuk el a tésztában.
5. Süssük 170 fokon 25-30 percig.