biorganik.hu

+36-1/210-9114

biorganik.hu
  • Kategóriák
    • Akciók 
    • ÚJ TERMÉKEK 
    • ALAPANYAGOK 
    • KÉSZÍTMÉNYEK 
    • TEJ HELYETT 
    • HÚS HELYETT 
    • SUSHI 
    • VeganChef TERMÉKEK 
    • KÖNYVEK 
    • HŰTÖTT TERMÉKEK 
  • CIKKEK / RECEPTEK
    • CIKKEK
    • RECEPTEK
    • Nyeremény.Játék
  • RÓLUNK
    • RÓLUNK
    • BiOrganik MINŐSÉG
    • Környezet.Védelem.
    • Hűtős Kiszállítás
    • ÁLLÁSLEHETŐSÉG
    • Hatékonyságnövelés munkahelyi képzések által
Vissza
Áfonyás Sajttorta
Okt 24
2022
05:40
_veganflora_
_veganflora_
2022.10.24 05:40
Okt 24
2022
05:40

Áfonyás Sajttorta

Egy ellenállhatatlan vegán áfonyás sajttorta, melyel tuti nyerő leszel, bárkinek is készíted!

Hozzávalók (18 cm tortához):

Az alaphoz:
• 5-6 szem Naturmind aszalt datolya
• 25 g Alsan-bio vegán margarin
• 1/2 csésze (kb. 45g) Naturmind zabpehely
• 2/3 csésze (kb. 90g) mandula

A krémhez:
• 2 doboz VeganChef mascarpone
• 1 csésze (2,5 dl) növényi tej
• 2 ek. BIOrganik tápióka keményítő
• 1 tk. agar agar por
• 2 tk. vaníliás cukor
• rizsszirup ízlés szerint

A felső réteghez:
• 1,5 csésze fagyasztott áfonya
• 1 ek. Biorganik tápióka keményítő vagy 1/2 tk. agar agar
• 1 csésze (2,5 dl) víz
• 1 ek. citromlé

Elkészítés:
1. Helyezzük az aprító gépbe a datolyát, a margarint, a zabpelyhet és a mandulát, majd daráljuk le.
2. Oszlassuk el a masszát egyenletesen a tortaforma alján.
3. Keverjük csomómentesre a tápióka keményítőt és az agar agar port egy kevés növényi tejben.
4. Öntsük hozzá a maradék tejet és forraljuk fel egy lábasban folyamatosan kavargatva, amíg be nem sűrűsödik.
5. Vegyük le a gázról, keverjük a mascarponéhoz és édesítsük rizssziruppal és vanília cukorral. Használjunk botmixert vagy keverőgépet, hogy teljesen homogén krémet kapjunk.
6. Öntsük ki a tortaformába, majd tegyük a hűtőbe, amíg a legfelső réteg elkészül.
7. Helyezzük az áfonyát egy lábasba, öntsünk hozzá egy kevés vízet és főzzük addig, amíg kissé lekvár állagú lesz.
8. Adjuk hozzá a vízben feloldott agar agart vagy keményítőt és kevergessük a kocsonyás állag eléréséig, majd oszlassuk el a torta tetején.
9. Tegyük a tortát a hűtőbe legalább 6 órára, mielőtt elfogyasztanánk.

Máj 07
Krémsajtos spárga leveles tésztában
Máj 07
Krémsajtos spárga leveles tésztában

"Csirágos papucsot mindenkinek!"

Részletek
Márc 05
Töltött jalapeno
Márc 05
Töltött jalapeno

Igazi ízkavalkád!
Már megint egy olyan receptet hoztunk nektek, amiről eddig biztosan nem is álmodtatok. Vagy mégis? Ki az, aki álmodott már vegán baconről? És ki szereti a jalapeno paprikát?

Részletek
Dec 26
Áfonyás citromkenyér
Dec 26
Áfonyás citromkenyér

Egy kenyér, ami egyben desszert is? Igen, ez az áfonyás citromkenyér. Van ezzel bárkinek problémája? Szerintünk sincs. ;)

Részletek
Febr 07
Eper tiramisu
Febr 07
Eper tiramisu

Valentin-napi telitalálat.

Részletek
Vissza
Vásárlói fiók
  • Belépés
  • Regisztráció
  • Profilom
  • Kosár
  • Kedvenceim

 

Információk
  • Általános szerződési feltételek
  • Adatkezelési tájékoztató
  • FIZETÉSI INFORMÁCIÓK
  • SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK
  • Telephelyünkön személyes vásárlás nem lehetséges!

Biorganik Online Kft.
  • 1097 Budapest, Gubacsi út 47.
  • +36-1/210-9114
  • webshop@biorganik.hu
  • Elérhetőségek
  • instagram

  • facebook

  • pinterest

  • youtube.com

  • tiktok

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Újdonságok első kézből!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj új termékeinkről, "raktárkisöprő"- és egyéb akcióinkról!

Feliratkozás
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
  • Akciók 
  • ÚJ TERMÉKEK 
  • ALAPANYAGOK 
  • KÉSZÍTMÉNYEK 
  • TEJ HELYETT 
  • HÚS HELYETT 
  • SUSHI 
  • VeganChef TERMÉKEK 
  • KÖNYVEK 
  • HŰTÖTT TERMÉKEK 
  • CIKKEK / RECEPTEK
    CIKKEK / RECEPTEK
    • CIKKEK
    • RECEPTEK
    • Nyeremény.Játék
  • RÓLUNK
    RÓLUNK
    • RÓLUNK
    • BiOrganik MINŐSÉG
    • Környezet.Védelem.
    • Hűtős Kiszállítás
    • ÁLLÁSLEHETŐSÉG
    • Hatékonyságnövelés munkahelyi képzések által
Nyelv váltás
  • hu
  • en
Belépés
Regisztráció
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.