A sushi gyömbér vagy gari minden sushi tál gyakori kísérője. A sushi gyömbért általában palettatisztítóként használják. A savanyított gyömbér ismert a jellegzetes rózsaszín árnyalatáról.
A sushi gyömbér, a rózsaszín gyömbér vagy gari a sushi evésének alapvető része. Ez egy hagyományos kísérő, amely segít megtisztítani a szájpadlást a különböző sushi-k között.
A sushi gyömbért általában a sushi fogyasztása előtt, között vagy után fogyasztják. A japán hagyomány szerint a pácolt gyömbér tisztán tartja az ízeket, mivel megtisztítja a palettát. A pácolt gyömbért akkor ajánlott fogyasztani, ha különböző sushi típusok között váltogatunk.
Összetevők: gyömbér 67%, víz, só, savanyítószer E260, E330, édesítőszer: E955, E954, E950, E951, E961, tartósítószer: E202, ízfokozó: E621, színezék: E163.
Aszpartamot tartalmaz!
Tápanyagtartalom (100 g-ban):
Energiaérték: |
74 kJ / 18 kcal |
Zsír: |
0,4 g |
- amelyből telített zsírsavak: |
0 g |
Szénhidrát: |
2 g |
- amelyből cukor: |
2 g |
Fehérje: |
0,65 g |
Só: |
2,2 g |
Származási ország: Kína