biorganik.hu

+36-1/210-9114

biorganik.hu
  • Kategóriák
    • Akciók 
    • ÚJ TERMÉKEK 
    • ALAPANYAGOK 
    • KÉSZÍTMÉNYEK 
    • TEJ HELYETT 
    • HÚS HELYETT 
    • VITAMINOK 
    • VeganChef TERMÉKEK 
    • KÖNYVEK 
    • HŰTÖTT TERMÉKEK 
  • CIKKEK / RECEPTEK
    • CIKKEK
    • RECEPTEK
    • Nyeremény.Játék
  • RÓLUNK
    • RÓLUNK
    • Széchenyi Terv Plusz
    • BiOrganik MINŐSÉG
    • Környezet.Védelem.
    • Hűtős Kiszállítás
    • ÁLLÁSLEHETŐSÉG
    • Hatékonyságnövelés munkahelyi képzések által
Vissza
Répatorta fánk
Márc 20
2024
09:34
_veganflora_
_veganflora_
2024.03.20 09:34
Márc 20
2024
09:34

Répatorta fánk

Mivel a fánk finom, a répatorta finom, így jött létre ez a szuper finom csoda! 

Hozzávalók (9 darabhoz):

  • 1 csésze Naturmind durumliszt
  • 1 púpozott ek. BiOrganik lenmag
  • 1/3 csésze (80ml) csésze Alsan-bio margarin
  • 1/2 csésze (120 ml) Soon rizsital
  • 1/4 csésze (60ml) BiOrganik juharszirup
  • 1 kisebb sárgarépa
  • 1 tk. fahéj
  • 1/2 kk. szerecsendió
  • 1 kk. reszelt gyömbér
  • 1/2 bio citrom leve és héja
  • 1 tk. vaníliacukor

Hozzávalók a krémhez:

  • 3 ek. VeganChef mascarpone
  • 1 tk. vaníliacukor
  • 1 ek. BiOrganik juharszirup
  • 1/4 csésze dió

Elkészítés:

  1. Daráljuk le a lenmagot az aprítóban.
  2. Egy nagy tálban keverjük össze a lisztet a sütőporral, fahéjjal, vaníliacukorral, szerecsendióval és a lenmaggal.
  3. Adjuk hozzá az olvasztott margarint, a növényi tejet, a juharszirupot és a citromlevet.
  4. Reszeljük le a répát és a citromot, majd keverjük a masszához.
  5. Oszlassuk el a tésztát egyenlően a fánk formákban, és süssük 180 fokon 20-25 percig.
  6. Közben készítsük el a krémet a mascarpone, a vaníliacukor és a juharszirup összekeverésével.
  7. Hagyjuk a fánkokat kihűlni, majd kenjük meg a mascarponéval, és szórjuk meg felaprított dióval.


                    

 

@_veganflora_

Ápr 09
Répatorta
Ápr 09
Répatorta

“Répatorta van? Igen, van nyuszika!”
És ez tényleg nem vicc, Te is elkészítheted könnyedén és büszkén mutathatod, hogy a vegánok nem csak nyers répát esznek!

Részletek
Febr 24
Sütőben sült cukormentes farsangi fánk
Febr 24
Sütőben sült cukormentes farsangi fánk

Hello tavasz! A farsangi szezonban mi mást is adhatnánk hétvégére, mint egy jó kis farsangi fánk receptet!

Részletek
Márc 12
Répás vöröslencseleves
Márc 12
Répás vöröslencseleves

Ugyan közel már a tavasz, de a reggelek még elég csípősek snowflake . Melegítsd fel magad ezzel vöröslencse levessel, amely még az edzésedhez is jól jön, kitűnő fehérjeforrás.

Részletek
Márc 04
FITOÖSZTROGÉNEK
Márc 04
FITOÖSZTROGÉNEK

Egészségesek vagy veszélyesek?

Részletek
Vissza
Vásárlói fiók
  • Belépés
  • Regisztráció
  • Profilom
  • Kosár
  • Kedvenceim

 

Információk
  • Általános szerződési feltételek
  • Adatkezelési tájékoztató
  • FIZETÉSI INFORMÁCIÓK
  • SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK
  • Telephelyünkön személyes vásárlás nem lehetséges!

Biorganik Online Kft.
  • 1097 Budapest, Gubacsi út 47.
  • +36-1/210-9114
  • webshop@biorganik.hu
  • Elérhetőségek
  • instagram

  • facebook

  • pinterest

  • youtube.com

  • tiktok

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Újdonságok első kézből!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj új termékeinkről, "raktárkisöprő"- és egyéb akcióinkról!

Feliratkozás
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
  • Akciók 
  • ÚJ TERMÉKEK 
  • ALAPANYAGOK 
  • KÉSZÍTMÉNYEK 
  • TEJ HELYETT 
  • HÚS HELYETT 
  • VITAMINOK 
  • VeganChef TERMÉKEK 
  • KÖNYVEK 
  • HŰTÖTT TERMÉKEK 
  • CIKKEK / RECEPTEK
    CIKKEK / RECEPTEK
    • CIKKEK
    • RECEPTEK
    • Nyeremény.Játék
  • RÓLUNK
    RÓLUNK
    • RÓLUNK
    • Széchenyi Terv Plusz
    • BiOrganik MINŐSÉG
    • Környezet.Védelem.
    • Hűtős Kiszállítás
    • ÁLLÁSLEHETŐSÉG
    • Hatékonyságnövelés munkahelyi képzések által
Nyelv váltás
  • hu
  • en
Belépés
Regisztráció
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.