biorganik.hu

+36-1/210-9114

biorganik.hu
  • Kategóriák
    • Akciók 
    • ÚJ TERMÉKEK 
    • ALAPANYAGOK 
    • KÉSZÍTMÉNYEK 
    • TEJ HELYETT 
    • HÚS HELYETT 
    • VITAMINOK 
    • VeganChef TERMÉKEK 
    • KÖNYVEK 
    • HŰTÖTT TERMÉKEK 
  • CIKKEK / RECEPTEK
    • CIKKEK
    • RECEPTEK
    • Nyeremény.Játék
  • RÓLUNK
    • RÓLUNK
    • Széchenyi Terv Plusz
    • BiOrganik MINŐSÉG
    • Környezet.Védelem.
    • Hűtős Kiszállítás
    • ÁLLÁSLEHETŐSÉG
    • Hatékonyságnövelés munkahelyi képzések által
Vissza
Vegán Cordon Bleu
Ápr 22
2025
06:39
BiOrganik Instagram
BiOrganik Instagram
2025.04.22 06:39
Ápr 22
2025
06:39

Vegán Cordon Bleu

A vegán Cordon Bleu titka a különleges alapanyagokban rejlik.

Hozzávalók (4 szelethez)

  • 3/4 csésze (90 g) Naturmind búzasikér
  • 4 ek. (60 ml) BiOrganik tamari szójaszósz
  • 1 csésze (160 g) főtt csicseriborsó
  • 1/3 csésze (80 ml) növényi tej
  • 4 ek. (60 ml) tahini szósz
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 tk. fűszerpaprika
  • 1 tk. só
  • 1/2 tk. bors

A töltelékhez:

  • 1/2 csomag VeganChef vegán tömb (vegán sajt)
  • 4 szelet növényi “sonka”

A bundához:

  • 1,5 csésze (150 g) Naturmind panírmorzsa
  • 8 ek. (80 g) VeganChef vegán omelette por
  • 1,5 csésze (325 ml) víz
  • 2 ek. (20 g) olívaolaj

Elkészítés

  1. Daráljuk le az aprítóban a főtt csicseriborsót a fokhagymával és növényi tejjel, majd adjuk hozzá a tamari szójaszószt és a tahinit.
  2. Egy nagy tálban keverjük össze a búzasikért a fűszerpaprikával, sóval és borssal.
    Öntsük a csicseriborsós masszát a fűszeres búzasikérhez, és gyúrjuk össze, amíg egy rugalmas, egynemű tésztát nem kapunk.
  3. Nyújtsuk ki a tésztát, majd vágjuk négy egyenlő részre.
  4. Helyezzünk minden rész közepére egy-egy szelet növényi “sonkát” és egy kis darab növényi “sajtot”.
  5. Hajtsuk össze a szeleteket, és jól zárjuk le a széleket.Keverjük össze a vegán omelette port, a vizet és az olívaolajat.
  6. Forgassuk meg a megtöltött szeleteket először a vegán omlette masszában, majd alaposan hempergessük meg a panírmorzsában.
  7. Melegítsünk fel egy serpenyőben olajat, és süssük aranybarnára a szeletek mindkét oldalát, vagy süssük őket air fryerben, ha olajmentesen szeretnénk elkészíteni.
  8. Tálaljuk frissen, salátával és burgonyapürével vagy más körettel.

 


                    

@_veganflora_

Vissza
Vásárlói fiók
  • Belépés
  • Regisztráció
  • Profilom
  • Kosár
  • Kedvenceim

 

Információk
  • Általános szerződési feltételek
  • Adatkezelési tájékoztató
  • FIZETÉSI INFORMÁCIÓK
  • SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK
  • Telephelyünkön személyes vásárlás nem lehetséges!

Biorganik Online Kft.
  • 1097 Budapest, Gubacsi út 47.
  • +36-1/210-9114
  • webshop@biorganik.hu
  • Elérhetőségek
  • instagram

  • facebook

  • pinterest

  • youtube.com

  • tiktok

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Újdonságok első kézből!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj új termékeinkről, "raktárkisöprő"- és egyéb akcióinkról!

Feliratkozás
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
  • Akciók 
  • ÚJ TERMÉKEK 
  • ALAPANYAGOK 
  • KÉSZÍTMÉNYEK 
  • TEJ HELYETT 
  • HÚS HELYETT 
  • VITAMINOK 
  • VeganChef TERMÉKEK 
  • KÖNYVEK 
  • HŰTÖTT TERMÉKEK 
  • CIKKEK / RECEPTEK
    CIKKEK / RECEPTEK
    • CIKKEK
    • RECEPTEK
    • Nyeremény.Játék
  • RÓLUNK
    RÓLUNK
    • RÓLUNK
    • Széchenyi Terv Plusz
    • BiOrganik MINŐSÉG
    • Környezet.Védelem.
    • Hűtős Kiszállítás
    • ÁLLÁSLEHETŐSÉG
    • Hatékonyságnövelés munkahelyi képzések által
Nyelv váltás
  • hu
  • en
Belépés
Regisztráció
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.