KÉRDÉSED VAN? A SZAKÉRTŐ VÁLASZOL!

biorganik.hu

+36-1/210-9114

biorganik.hu
  • Kategóriák
    • Akciók 
    • ÚJ TERMÉKEK 
    • ALAPANYAGOK 
    • KÉSZÍTMÉNYEK 
    • TEJ HELYETT 
    • HÚS HELYETT 
    • VeganChef TERMÉKEK 
    • KÖNYVEK 
    • HŰTÖTT TERMÉKEK 
  • RÓLUNK
    • RÓLUNK
    • BiOrganik MINŐSÉG
    • ÁLLÁSLEHETŐSÉG
  • BLOG
    • BLOG
    • RECEPTEK
    • A SZAKÉRTŐ VÁLASZOL
Vissza
Lasagne
Okt 02
2022
17:48
_veganflora_
_veganflora_
2022.10.02 17:48
Okt 02
2022
17:48

Lasagne

Lasagne, az örök olasz kedvenc, de csakis a pizza után!
Növényi sajtos verziónkat próbáltad már?

Hozzávalók (4 adaghoz):

• 100 g VeganChef növényi sajt
• 100 g VeganChef borsóprotein granulátum
• 5 dl dennree sűrített paradicsom
• 400 g durum lasagne tészta
• 2 ek. olívaloaj
• 1 nagyobb paradicsom
• 1 fej vöröshagyma
• 3 gerezd fokhagyma
• 1/2 tk. oregánó
• 1/2 tk. bazsalikom
• 1/2 tk. füstölt paprika
• só, bors ízlés szerint
• friss bazsalikom a tálaláshoz

A besamelhez:
• 50 g búzaliszt
• 5 dl növényi tej
• 2 ek. olívaolaj
• 1 gerezd fokhagyma
• 1/2 tk. szerecsendió
• só, bors ízlés szerint

Elkészítés:
1. Pirítsuk meg olívaolajon az apróra vágott vöröshagymát és a zúzott fokhagymát.
2. Áztassuk be a borsóprotein granulátumot langyos vízbe kb. 5 percre.
3. Adjuk a hagymához a feldarabolt paradicsomot, majd a fűszereket és a sót.
4. Öntsük fel sűrített paradicsommal, adjuk hozzá a borsófehérjét, és főzzük össze kb. 5 perc alatt.
5. Főzzük meg a lasagne tésztát sós, olívaolajos vízben a csomagoláson lévő útmutatás szerint, majd óvatosan szűrjük le.
6. A besamelhez hevítsünk olívaolajat egy serpenyőben, majd szórjuk rá a lisztet. Ha megpirult, öntsük fel egy kevés növényi tejjel, és keverjuk csomómentesre. Sózzuk, és fűszerezzük szerecsendióval, borssal és fokhagymával
7. Öntsük hozzá a maradék tejet is, és kevergessük, amíg besűrűsödik.
8. Rétegezzük a hozzávalókat egy hőálló tálban; elsőként oszlassunk el az alján egy kevés olívaolajat, majd helyezzünk rá tésztalapokat, a paradicsomos szószt, végül a besamelt. Ismételjük addig, amíg a tál megtelik.
8. Szórjuk meg a tetejét reszelt növényi sajttal, majd süssük 180 fokon 20-25 percig.
9. Tálaljuk friss bazsalikommal.

Febr 05
Gluténmentes pestós pizza
Febr 05
Gluténmentes pestós pizza

Hallottad már azt a mondást, hogy "ha egy karfiolból lehet pizza, akkor te is képes vagy bármire"?Mennyire igaz!!! És képzeld el, mi mindent elérhetsz, ha egy karfiolból ilyen mennyei pizza lehet!?!

Részletek
Aug 14
Vegán Palak “Paneer”
Aug 14
Vegán Palak “Paneer”

Mit gondoltok, Popeye  szereti az indiai ételeket? Szerintünk igen, és ez a kedvence:

Részletek
Vissza
Vásárlói fiók
  • Belépés
  • Regisztráció
  • Profilom
  • Kosár
  • Kedvenceim
Információk
  • Általános szerződési feltételek
  • Adatkezelési tájékoztató
  • Fizetés
  • Szállítás
  • Elérhetőségek

Biorganik Online Kft.
  • 1097 Budapest, Gubacsi út 47.
  • +36-1/210-9114
  • webshop@biorganik.hu
  • instagram

  • facebook

  • pinterest

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Újdonságok első kézből!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj új termékeinkről, "raktárkisöprő"- és egyéb akcióinkról!

Feliratkozás
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
SSL Certificate
  • Akciók 
  • ÚJ TERMÉKEK 
  • ALAPANYAGOK 
  • KÉSZÍTMÉNYEK 
  • TEJ HELYETT 
  • HÚS HELYETT 
  • VeganChef TERMÉKEK 
  • KÖNYVEK 
  • HŰTÖTT TERMÉKEK 
  • RÓLUNK
    RÓLUNK
    • RÓLUNK
    • BiOrganik MINŐSÉG
    • ÁLLÁSLEHETŐSÉG
  • BLOG
    BLOG
    • BLOG
    • RECEPTEK
    • A SZAKÉRTŐ VÁLASZOL
Nyelv váltás
  • hu
  • en
Belépés
Regisztráció
Cookie beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.