biorganik.hu

+36-1/210-9114

biorganik.hu
  • Kategóriák
    • Akciók 
    • ÚJ TERMÉKEK 
    • ALAPANYAGOK 
    • KÉSZÍTMÉNYEK 
    • TEJ HELYETT 
    • HÚS HELYETT 
    • VeganChef TERMÉKEK 
    • KÖNYVEK 
    • HŰTÖTT TERMÉKEK 
  • CIKKEK / RECEPTEK
    • CIKKEK
    • RECEPTEK
    • Nyeremény.Játék
  • RÓLUNK
    • RÓLUNK
    • Széchenyi Terv Plusz
    • BiOrganik MINŐSÉG
    • Környezet.Védelem.
    • Hűtős Kiszállítás
    • ÁLLÁSLEHETŐSÉG
    • Hatékonyságnövelés munkahelyi képzések által
Vissza
Vegán steak
Dec 29
2022
18:40
_veganflora_
_veganflora_
2022.12.29 18:40
Dec 29
2022
18:40

Vegán steak

Itt a "Veganuary2023"! A mellékelt recepttel kívánunk segíteni, hogy teljesíteni tudd a kihívást! Búzahúsra fel!

Hozzávalók (4 adaghoz):

• 2 csésze (kb 280 g) búzasikér
• 3 ek. BiOrganik sörélesztőpehely
• 3 ek. BiOrganik tamari szójaszósz
• 150g főtt csicseriborsó
• 1/2 csésze víz
• 2 gerezd fokhagyma
• 1-2 ek. sűrített paradicsom
• 1 tk. dijon mustár
• 1 tk. füstölt paprika
• 2 ek. olívaolaj
• só, bors ízlés szerint
a körethez:
• 16-20 db apró sárga burgonya
• 2 fej lilahagyma
• egy kisebb szál rozmaring
• 3 gerezd fokhagyma
• 2 ek. olívaolaj
• só, bors ízlés szerint

Elkészítés:
1. Helyezzük a darálóba a főtt csicseriborsót és pürésítsük le.
2. Adjuk hozzá a zúzott fokhagymát, a sűrített paradicsomot, szójaszószt, a sörélesztőpelyhet és a fűszereket, majd a vizet is hozzáöntve turmixoljuk tovább vagy kavarjuk össze alaposan.
3. Öntsük bele a búzasikért, és folytassuk a kavarást, amíg össze nem áll egy homogén, gyúrható masszává.
4. Osszuk körülbelül 8 egyenlő részre, majd formájuk meg belőle a steak-eket.
5. Csomagoljuk őket alufóliába és főzzük őket egy nagy lábas vízben kb. 20 percig.
6. Ha megfőttek, csomagoljuk ki őket, és hevítsünk olívaolajat egy serpenyőben.
7. Süssük a steakeket kb 10-10 percig mindkét oldalukon.

A köret elkészítése:
1. Mossuk meg, majd vágjuk félbe a burgonyákat.
2. Helyezzük őket olívaolajjal kikent tepsibe
3. Tegyünk be közéjük néhány szintén félbevágott foghagyma gerezdet, illetve a két felkarikázott lilahagymát.
4. Sózzuk, borsozzuk, illetve helyezzük rá a friss rozmaringot.
5. Süssük 180 fokon kb. 25 percig, amíg a burgonyák aranybarnák nem lesznek.

 

   

 

_veganflora_

 

Okt 30
Corn Dog
Okt 30
Corn Dog

Valami gyors, meleg harapnivalóra vágysz? Akkor a Corn Dog a Te ennivalód! Vendégváró falatoknak is kitűnő!

Részletek
Jan 22
Spenótos kagyló
Jan 22
Spenótos kagyló

Már biztos tudjátok, hogy a VeganChef növényi szendvicskrémeket nem csak kenyérre kenve fogyaszthatjátok, hanem süthettek-főzhettek is velük. Most pedig egy újabb ötletet hoztunk nektek arra vonatkozólag, hogy mi lehet az a finomság, amit el tudtok készíteni a natúr ízű kencével.

Részletek
Jan 29
Vendégváró
Jan 29
Vendégváró
Részletek
Máj 28
BBQ
Máj 28
BBQ

Egyszerre hétköznapi és  különleges. A főzés igazi varázsa az, amikor teljesen hétköznapi hozzávalókból egy igazán különleges fogást sikerül alkotnod. 

Részletek
Vissza
Vásárlói fiók
  • Belépés
  • Regisztráció
  • Profilom
  • Kosár
  • Kedvenceim

 

Információk
  • Általános szerződési feltételek
  • Adatkezelési tájékoztató
  • FIZETÉSI INFORMÁCIÓK
  • SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK
  • Telephelyünkön személyes vásárlás nem lehetséges!

Biorganik Online Kft.
  • 1097 Budapest, Gubacsi út 47.
  • +36-1/210-9114
  • webshop@biorganik.hu
  • Elérhetőségek
  • instagram

  • facebook

  • pinterest

  • youtube.com

  • tiktok

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Újdonságok első kézből!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj új termékeinkről, "raktárkisöprő"- és egyéb akcióinkról!

Feliratkozás
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
  • Akciók 
  • ÚJ TERMÉKEK 
  • ALAPANYAGOK 
  • KÉSZÍTMÉNYEK 
  • TEJ HELYETT 
  • HÚS HELYETT 
  • VeganChef TERMÉKEK 
  • KÖNYVEK 
  • HŰTÖTT TERMÉKEK 
  • CIKKEK / RECEPTEK
    CIKKEK / RECEPTEK
    • CIKKEK
    • RECEPTEK
    • Nyeremény.Játék
  • RÓLUNK
    RÓLUNK
    • RÓLUNK
    • Széchenyi Terv Plusz
    • BiOrganik MINŐSÉG
    • Környezet.Védelem.
    • Hűtős Kiszállítás
    • ÁLLÁSLEHETŐSÉG
    • Hatékonyságnövelés munkahelyi képzések által
Nyelv váltás
  • hu
  • en
Belépés
Regisztráció
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.