Megfőzni ezt a répás karfiolkrémlevest pontosan olyan, mint ahogy Hamupipőke készült a bálra: elősütni
a zöldségeket olyan, mint felölteni a gyönyörűséges estélyi ruhát. Kókusztejet éstejszínt használni olyan, mint tökhintóban utazni és a végén a kókuszchips lesz az üvegcipellő. Daliás herceget nem tudunk ígérni, de ki tudja....
Ha utazol vagy kirándulsz, mindig jó, ha van nálad valami egyszerű, de nagyszerű harapnivaló. Különösen igaz ez akkor, ha nem vagy biztos benne, hogy út közben vagy a célállomáson be tudsz szerezni vegán élelmiszereket. Úgy gondoljuk, jobb előre készülni, mint utólag bánkódni, ezért ajánljuk figyelmedbe a következő receptet, ami biztosan nem fog csalódást okozni. ????????????
Villámgyors, szuperfinom és még jól is néz ki, nem csoda, hogy annyian szeretjük. Ha te még nem készítettél tápiókapudingot, neked szól a következő receptünk, amit mindenképpen próbálj ki, mert ez egyszerűen kihagyhatatlan.
Vegán szendvicskrémeinket nem csak kenyérre kenve fogyaszthatod, hanem süthetsz-főzhetsz is velük.
Ebben a időben egy gluténmentes csokoládés/pisztáciás zabszelet könnyen jó hangulatra deríthet.
Úgy hírlik, a gyerekek szeretik a halrudacskát. A vegánok is, csak az övék tofuból készül. Ami pedig a veganézt illeti... nos... azt mindenki szereti!
A palacsinta nem csak desszertre, hanem főfogásnak is kiváló.