biorganik.hu

+36-1/210-9114

biorganik.hu
  • Kategóriák
    • Akciók 
    • ÚJ TERMÉKEK 
    • ALAPANYAGOK 
    • KÉSZÍTMÉNYEK 
    • TEJ HELYETT 
    • HÚS HELYETT 
    • SUSHI 
    • VeganChef TERMÉKEK 
    • KÖNYVEK 
    • HŰTÖTT TERMÉKEK 
  • CIKKEK / RECEPTEK
    • CIKKEK
    • RECEPTEK
    • Nyeremény.Játék
  • RÓLUNK
    • RÓLUNK
    • BiOrganik MINŐSÉG
    • Környezet.Védelem.
    • Hűtős Kiszállítás
    • ÁLLÁSLEHETŐSÉG
    • Hatékonyságnövelés munkahelyi képzések által
Vissza
Eper tiramisu
Febr 07
2023
15:50
_veganflora_
_veganflora_
2023.02.07 15:50
Febr 07
2023
15:50

Eper tiramisu

Valentin-napi telitalálat.

Hozzávalók (4 adaghoz):

* 1,5 doboz Veganchef mascarpone
* 1 csésze (140 g) Naturmind zabpehelyliszt
* 3-4 ek. (40 g) Naturmind mandulaliszt
* 1/3 csésze (45 g) Biorganik kukoricakeményítő
* 1/3 csésze (80) csicseriborsó lé
* 1/4 csésze (60 ml) kókuszolaj
* 1/4 csésze (60 ml) növényi tej
* 4 ek. nádcukor
* 1,5 tk. sütőpor
* 1/2 tk. szódabikarbóna
* 1 ek. citromlé
* 2 tk. vanilin cukor
* egy csipet só
* 6-8 ek. eperlekvár
* 200 g friss eper

 

Elkészítés:

1. Készítsünk habot a csicseriborsó levéből egy robotgép segítségével.
2. Keverjük össze a liszteket a kukorica keményítővel, majd adjuk hozzá a nádcukrot, a vanilin cukrot, a sütőport, a szódabikarbónát, a sót, és keverjük össze.
3. Kanalazzuk óvatosan az aquafabához, majd adjuk hozzá az olvasztott kókuszolajat és a növényi tejet is.
4. Miután összekevertük, töltsük a masszát habzsákba, majd nyomjuk a sütőpapírral bélelt tepsibe.
5. Süssük 180 fokon kb. 10-12 percig, majd hagyjuk teljesen kihűlni.
6. Az eperlekvárt keverjük össze egy kevés vízzel, hogy könnyebben átitassa a babapiskótát.
7. Rétegezzük egy üveg tálba a piskótát, a lekvárt majd a mascarponet, amíg teljesen megtelik.
8. A legfelső réteghez szeleteljük fel az epret és helyezzük el a tetején.

 

                  

@_veganflora_

 

Okt 02
Lasagne
Okt 02
Lasagne
Lasagne, az örök olasz kedvenc, de csakis a pizza után!
Növényi sajtos verziónkat próbáltad már?
Részletek
Okt 24
Áfonyás Sajttorta
Okt 24
Áfonyás Sajttorta

Egy ellenállhatatlan vegán áfonyás sajttorta, melyel tuti nyerő leszel, bárkinek is készíted!

Részletek
Dec 12
Cukor vagy szirup? Melyik az egészségesebb?
Dec 12
Cukor vagy szirup? Melyik az egészségesebb?
Részletek
Jan 14
Narancsos karob torta
Jan 14
Narancsos karob torta

Ebben a sütireceptben a narancs minden részét felhasználhatod. Igen a héját is! Viszont csak kezeletlen, lehetőleg BIO narancsot használj!

Részletek
Vissza
Vásárlói fiók
  • Belépés
  • Regisztráció
  • Profilom
  • Kosár
  • Kedvenceim

 

Információk
  • Általános szerződési feltételek
  • Adatkezelési tájékoztató
  • FIZETÉSI INFORMÁCIÓK
  • SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK
  • Telephelyünkön személyes vásárlás nem lehetséges!

Biorganik Online Kft.
  • 1097 Budapest, Gubacsi út 47.
  • +36-1/210-9114
  • webshop@biorganik.hu
  • Elérhetőségek
  • instagram

  • facebook

  • pinterest

  • youtube.com

  • tiktok

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Újdonságok első kézből!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj új termékeinkről, "raktárkisöprő"- és egyéb akcióinkról!

Feliratkozás
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
  • Akciók 
  • ÚJ TERMÉKEK 
  • ALAPANYAGOK 
  • KÉSZÍTMÉNYEK 
  • TEJ HELYETT 
  • HÚS HELYETT 
  • SUSHI 
  • VeganChef TERMÉKEK 
  • KÖNYVEK 
  • HŰTÖTT TERMÉKEK 
  • CIKKEK / RECEPTEK
    CIKKEK / RECEPTEK
    • CIKKEK
    • RECEPTEK
    • Nyeremény.Játék
  • RÓLUNK
    RÓLUNK
    • RÓLUNK
    • BiOrganik MINŐSÉG
    • Környezet.Védelem.
    • Hűtős Kiszállítás
    • ÁLLÁSLEHETŐSÉG
    • Hatékonyságnövelés munkahelyi képzések által
Nyelv váltás
  • hu
  • en
Belépés
Regisztráció
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.