Krémes zabkását próbáltad már? Ha még nem, akkor ezzel a kókuszos recepttel biztos rá fogsz kapni!
Nagyban itt a barack szezon, használjuk ki hát és tuningoljuk meg vele a reggeli kásánkat!
Málnás brownie vagy zabkása? Mindekttő egyszerre! Kóstold meg!
Egy kis indai ízvilággal kedveskedünk Nektek. Kedvencünk ismét főszerepben: a csicseriborsó!
Egy régi gyerekkori kedvenc végre vegán verzióban! Aranygaluska vanília sodóval, kihagyhatatlan finomság!
Vegán krémtúró utánzat, amit akár palacsinta töltetléknek is használhatsz!
Egy tuti tipp, hogyan tudod megoldani reggelidet, ha utaznod kell. A kása legyen Veled!
Már biztos tudjátok, hogy a VeganChef növényi szendvicskrémeket nem csak kenyérre kenve fogyaszthatjátok, hanem süthettek-főzhettek is velük. Most pedig egy újabb ötletet hoztunk nektek arra vonatkozólag, hogy mi lehet az a finomság, amit el tudtok készíteni a natúr ízű kencével.
Hamburgert ezerféle pogácsával el tudjuk készíteni. Ma mutatunk egy különleges változatot, amelynek amarant és vöröslencse az alapja és mi azért szeretjük, mert mindenki az ízlése szerint választhat hozzá öntetet és zöldséget, mert minden illik hozzá.
A vegánok nagy kedvence a Buddha tál. Nem is csoda, mert minden megvan benne, ami kell, ráadásul ezzel a thai mogyorószósszal annyira finom, hogy talán a tál sem fog utána megmaradni.
Egy kenyér, ami egyben desszert is? Igen, ez az áfonyás citromkenyér. Van ezzel bárkinek problémája? Szerintünk sincs. ;)
Ha már kipróbáltad az előző receptünket a kókuszos overnight kását és rákaptál, akkor itt a folytatás!