Receptek

Tudtad, hogy több ezer féle bab létezik? Azt már ne is próbáljuk meg megszámolni, hányféle ételt készíthetünk belőlük! A több ezer babféle közül a mi választásunk ma a mungóbabra esett, amiből dahlt készítettünk. Nyami!

A tabulé, avagy a petrezselymes bulgursaláta egy "unalmas" hozzávalókból készült cseppet sem megunható köret vagy egytálétel. Mutatjuk az alapreceptet és azt, hogy mivel gazdagítod, rajtad múlik.

Már biztos tudjátok, hogy a VeganChef növényi szendvicskrémeket nem csak kenyérre kenve fogyaszthatjátok, hanem süthettek-főzhettek is velük. Most pedig egy újabb ötletet hoztunk nektek arra vonatkozólag, hogy mi lehet az a finomság, amit el tudtok készíteni a natúr ízű kencével.

Hamburgert ezerféle pogácsával el tudjuk készíteni. Ma mutatunk egy különleges változatot, amelynek amarant és vöröslencse az alapja és mi azért szeretjük, mert mindenki az ízlése szerint választhat hozzá öntetet és zöldséget, mert minden illik hozzá.

A vegánok nagy kedvence a Buddha tál. Nem is csoda, mert minden megvan benne, ami kell, ráadásul ezzel a thai mogyorószósszal annyira finom, hogy talán a tál sem fog utána megmaradni.

Egy kenyér, ami egyben desszert is? Igen, ez az áfonyás citromkenyér. Van ezzel bárkinek problémája? Szerintünk sincs. ;)

A palacsinta nem csak desszertre, hanem főfogásnak is kiváló. Vegánként sem maradsz ki a jóból, mert most megmutatjuk, hogyan készíthetsz növényi alapú hortobágyi palacsintát!

Úgy hírlik, a gyerekek szeretik a halrudacskát. A vegánok is, csak az övék tofuból készül. Ami pedig a veganézt illeti... nos... azt mindenki szereti!

Ebben a időben egy gluténmentes csokoládés/pisztáciás zabszelet könnyen jó hangulatra deríthet.

Vegán szendvicskrémeinket nem csak kenyérre kenve fogyaszthatod, hanem süthetsz-főzhetsz is velük.

Villámgyors, szuperfinom és még jól is néz ki, nem csoda, hogy annyian szeretjük. Ha te még nem készítettél tápiókapudingot, neked szól a következő receptünk, amit mindenképpen próbálj ki, mert ez egyszerűen kihagyhatatlan.